MesoFacial Pen

De meso facial is een door ons ontwikkelde mesotherapy facial waarbij we rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur via collageen inductie therapie in uw huid worden opgenomen.

Professioneel Microneedling

Bij onze microneedling opleiding zorgen we dat je alle essentiële vaardigheden en kennis beheerst waardoor je veilig microneedling behandelingen kan aanbieden in je salon.

Serums

In samenwerking met Meso Aroma hebben we 36 serums ontwikkeld die we inzetten met de MesoFacial Pen. Alle serums zijn steriel waardoor veiligheid gewaarborgd blijft.  

Thuisgebruik

Na een intesieve MesoFacial kuur is onderhoud van de behaalde resultaten erg belangrijk. Onze thuisgebruik set bestaat uit op maat gemaakte cocktails voor alle huidproblemen. We gaan niet dieper dan 0.5mm.

Hoe werkt het?

Het is een behandelingsprocedure waarbij met een stamp, roller of pen de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine. 

Echte mensen, echte resultaten

Al na een behandeling  ziet uw zichtbaar resultaat. Geadviseerd wordt wel om behandeling in kuurverband te doen. Beste resultaten na 3 tot 5 behandelingen.

Bent u professional?

Wilt u meer weten over onze apparatuur? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.