Boost je business met de CryoStar

Vet verminderen, cellulite behandelen en je huid strakker maken. Allemaal zonder pijn of een enkele incisie, in maximaal 40 minuten. De CryoStar 3.0  doet het allemaal!

Direct en blijvend resultaat

De CryoStar maakt het mogelijk om op vrijwel het gehele lichaam vet te verwijderen.Behandelingen zijn pijnloos, veilig en geven direct resultaat. Binnen twee weken na een behandeling worden vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd.

Huidverbetering Lichaam & Gezicht

Naast vet verwijderen is de CryoStar enorm effectief gebleken om de huid te verstrakken en verstevigen. Kou stimuleert de aanmaak van huid eigen bouwstoffen en ook cellulite kan zichtbaar worden verminderd.

Meer omzet in jouw salon

Met de CryoStar spreek je een nieuwe doelgroep aan, daarnaast is ze goed in te zetten in bestaande behandelingen als extra module.

Hoe werkt CryoStar in de praktijk?

De CryoStar wordt ingezet voor zowel Vet Bevriezen (CryoSlimming) als Huidverbetering (CryoToning). Bekijk onderstaande video om een beter beeld te krijgen van de behandelingen

Echte mensen, echte resultaten

Al na een behandeling met de CryoStar ziet uw zichtbaar resultaat. Geadviseerd wordt wel om behandeling in kuurverband te doen. Beste resultaten na 3 tot 10 behandelingen.

Vet Bevriezen – 4 Sessies

Vet Bevriezen – 5 Sessies

Informatie Aanvragen

14 + 9 =