CryoStar

Vet verminderen, cellulite behandelen en je huid strakker maken. Allemaal zonder pijn of een enkele incisie, in maximaal 40 minuten. De CryoStar 3.0  doet het allemaal!

Vet Bevriezen

Onze behandelmethode maakt het mogelijk om op vrijwel het gehele lichaam vet te verwijderen.
Behandelingen zijn pijnloos, veilig en geven direct resultaat. Binnen twee weken na een behandeling worden vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd.

Huid Versteviging

Naast vet verwijderen is de behandeling enorm effectief gebleken om de huid te verstrakken en verstevigen. Kou stimuleert de aanmaak van huid eigen bouwstoffen en ook cellulite kan zichtbaar worden verminderd

Cryo Facial

Naast lichaamsbehandelingen biedt ons toestel de revolutionaire natural facelift. Ook in dit geval zorgt kou voor de wederopbouw van huideigen cellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) en significante huidverbetering

Direct zichtbaar resultaat

 Al na een behandeling met de CryoStar ziet uw zichtbaar resultaat. Kuur wel nodig voor gewenst resultaat: 3-10 behandelingen per kuur.

Echte mensen, echte resultaten

Al na een behandeling met de CryoStar ziet uw zichtbaar resultaat. Geadviseerd wordt wel om behandeling in kuurverband te doen. Beste resultaten na 3 tot 10 behandelingen.

Vet Bevriezen – 4 Sessies

Vet Bevriezen – 5 Sessies

Bent u professional?

Wilt u meer weten over onze apparatuur? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.