FREE Word-Wide Shipping Over $100 | Buy Now, Pay Later

Inhoud Opleiding Microneedling

Allround
Schoonheidsspecialist

Uiterlijke
Verzorging

Huidtherapeuten

Cosmetisch
Artsen

Meld Je Aan!

Bij onze microneedling opleiding zorgen we dat je alle essentiële vaardigheden en kennis beheerst waardoor je veilig microneedling behandelingen kan aanbieden in je salon.

Opleiding Microneedling

Onze deskundige Microneedling-cursus biedt u de essentiële vaardigheden en kennis die u nodig hebt om deze behandeling onmiddellijk in uw kliniek te kunnen implementeren.

Nadat u deze cursus heeft afgerond, kunt u Microneedling-behandelingen uitvoeren door de MesoFacial pen te gebruiken.

Cursus Omschrijving

Deze eendaagse cursus is erg ‘hands-on’ en bestaat uit lezingen, een live demonstratie en oefenen in de praktijk.

Huid Anatomie Deze cursus leert u alles over de anatomie van de relevante huidlagen in het gezicht en het type Microneedling-behandeling dat u gaat uitvoeren, dit om het vertrouwen in uw patiënten en collega’s te wekken.

Vertrouwen en oefenen. We helpen u binnen een paar uur comfortabel en zelfverzekerd te worden met de basisprincipes van beide Microneedling-technieken. Als u met z’n tweeën werkt, geeft en krijgt u tijdens de dag een complete Microneedling-behandeling.

Ondersteuning en productkortingen. Ons team van klinische experts biedt voortdurende ondersteuning aan al onze studenten, zelfs nadat de training is voltooid.

Intensief lesgeven in kleine groepen. Er is een maximum van 4 deelnemers per cursus, wat betekent dat u verzekerd bent van uw trainers onverdeelde aandacht gedurende de dag. U kunt gedurende de dag vrijelijk al uw vragen stellen, zodat u zelfverzekerd blijft over uw microneedling-vaardigheden en klaar bent om te oefenen.

Gratis startpakket. Aan het einde van de dag ontvangt u een gratis startpakket dat bestaat uit een Microneedling-kit. Deze kit bevat een MesoFacial pen met een diepte van 0,2 – 2.5 mm, een doos om veilig de gebruikte naaldjes in te deponeren, educatief materiaal.

Wat zal je leren?

Voer de Microneedling-behandelingen uit. Deze cursus geeft u de essentiële kennis en tools die nodig zijn om effectieve Microneedling-behandelingen uit te voeren.

Pas uw behandeling aan. We zullen u leren hoe u een nauwkeurige huidbeoordeling kunt uitvoeren en hoe u de zorgen, het huidtype en de toestand van uw patiënt kunt gebruiken om te beslissen welke naald-lengte tijdens de behandeling moet worden gebruikt.

Wees veilig. We zullen uitgebreid ingaan op mogelijke complicaties en bijwerkingen, inclusief zorg voor en na de behandeling. Hierdoor oefent u op een hoog niveau.

Zakelijke overwegingen. We zullen u helpen Microneedling te integreren binnen uw persoonlijk bedrijf door advies te geven over prijzen, aanbiedingen en hoe u effectief kunt communiceren met uw potentiële patiënten.

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0